Αποστολή & Παράδοση

1. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τα προϊόντα παρέχονται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, όπου το caremarket24.com προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, όπως όνομα, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο και άλλα στοιχεία που απαιτούνται, έτσι ώστε οι παραγγελίες να μπορούν να παραδοθούν.
Προσφέρουμε τις ακόλουθες μεθόδους αποστολής:
α. Παράδοση στο Κατάστημα Ταχυμεταφορών (εντός Κύπρου). Τα έξοδα αποστολής κοστίζουν 2€ για παραγγελίες κάτω των 40€. Για παραγγελίες άνω των 40€, η παράδοση είναι δωρεάν.
β. Παράδοση στη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας σας (εντός Κύπρου). Τα έξοδα αποστολής κοστίζουν 3€ για παραγγελίες κάτω των 40€. Για παραγγελίες άνω των 40€, η παράδοση είναι δωρεάν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή με μετρητά (Cash on Delivery), θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00 €. Το ποσό αυτό (€ 1,00) θα προστεθεί στο συνολικό ποσό της αγοράς σας.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται μόνο στον αγοραστή αυτοπροσώπως με την εμφάνιση της αρχικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του. Σε περίπτωση που η τιμή πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, είναι επίσης απαραίτητο να εμφανιστεί η πιστωτική κάρτα κατά την παράδοση των προϊόντων. Απαγορεύεται η παραλαβή προϊόντων σε τρίτους, εκτός εάν ο αγοραστής έχει εξουσιοδοτήσει γραπτώς τρίτο πρόσωπο για τη γνησιότητα της υπογραφής του. Σε αυτή την περίπτωση, ο τρίτος πρέπει να παρουσιάσει τα παραπάνω έγγραφα για να ολοκληρώσει την παράδοση της παραγγελίας.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, τα έξοδα αποστολής χρεώνονται από τον καταναλωτή / αγοραστή χρεώνοντας την πιστωτική κάρτα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Η caremarket24.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα ποσά χρέωσης παράδοσης και τους όρους δωρεάν αποστολής.
Για παραγγελίες εκτός Κύπρου και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν και θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από επικοινωνία με τον αγοραστή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σύνδεση [Παραγγελίες & Επιστροφές].

2. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται συνήθως εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε σπάνιες περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να διαρκέσει έως και 30 εργάσιμες ημέρες, εξαρτάται από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τόπο αποστολής των προϊόντων και την επιβεβαίωση των στοιχείων του πελάτη. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί εάν ο καταναλωτής ενημερωθεί εκ των προτέρων.

Η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: 1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει από τον προμηθευτή μας. Σε αυτή την περίπτωση, το caremarket24.com θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να ρωτήσει αν θέλει να παραδώσει την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να προτείνει μια εναλλακτική λύση. Αυτό το στοιχείο θα σταλεί στον πελάτη κατά την παραλαβή του στις αποθήκες μας. 2. Το προϊόν έχει ήδη αφαιρεθεί ή είναι ελλιπές και δεν είναι διαθέσιμο. Σε αυτή την περίπτωση, το caremarket24.com θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να του παράσχει μια εναλλακτική λύση, αν το επιθυμεί. 3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, η οποία μπορεί να επηρεάσει την αποστολή και την παράδοση της παραγγελίας του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση, το caremarket24.com θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν με τον πελάτη, προκειμένου αυτός να δηλώσει εάν επιθυμεί να ολοκληρώσει την εντολή υπό αυτές τις συνθήκες. 4. Εάν είναι αδύνατο να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη (για παράδειγμα, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του), για παράδειγμα, τα στοιχεία του πελάτη που έχει εισάγει δεν είναι σωστά ενημερωμένες.
Για παραγγελίες εκτός Κύπρου και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα παράδοσης.